Visie & Missie

 

print kindercoaching laagdrempelig lichte problematiek omgeving print Renkum Wageningen Bennekom Ede   print kindercoaching laagdrempelig lichte problematiek omgeving print Renkum Wageningen Bennekom Ede   print kindercoaching laagdrempelig lichte problematiek omgeving print Renkum Wageningen Bennekom Ede

Elk kind heeft eigen vragen, eigen mogelijkheden, eigen wensen en kwaliteiten en komt uit een eigen gezin. Daarom is elk counsellingtraject dat ik aanbied ook uniek en toegespitst  op de eigenheid van het kind en zijn systeem. 

In mijn praktijk creëer ik voor kinderen en hun ouders een veilige plek, waar zij vrij hun eigen probleem en mogelijkheden kunnen onderzoeken en hun blik kunnen verruimen. Een plek waar zij kunnen groeien in zelfvertrouwen, levenslust, autonomie en verbondenheid. Een prettige plek voor kinderen en hun opvoeders ,

waar zij in hun eigenheid worden gezien en gehoord.

En waar je even een pas op de plaats kunt maken, om vervolgens vol goede moed weer verder te gaan in de gewenste richting. Een plek waar je ook weer terug kunt komen als je het moeilijk hebt.

Ik ga uit van de behoefte die kind of ouders hebben aan ondersteuning. We gaan aan de slag met de doelen die kinderen (en ouders) zelf inbrengen. 

Mijn aanbod is licht waar het licht kan, en intensiever als het nodig is. Met mijn kennis van de sociale kaart, contacten met collega’s en contacten met de gemeente, kan ik eventueel met u meedenken over passende zorg.

Met dit uitdagende en afwisselende werk wil ik mijn steentje bijdragen aan het geluk van kinderen en gezinnen en doe ik werk waar ik energie en voldoening van krijg.