Visie & Missie

 

print kindercoaching laagdrempelig lichte problematiek omgeving print Renkum Wageningen Bennekom Ede   print kindercoaching laagdrempelig lichte problematiek omgeving print Renkum Wageningen Bennekom Ede   print kindercoaching laagdrempelig lichte problematiek omgeving print Renkum Wageningen Bennekom Ede

 

Elk kind heeft eigen vragen, eigen mogelijkheden, eigen wensen en kwaliteiten en komt uit een eigen gezin. Daarom is elk counsellingtraject dat ik aanbied ook uniek en toegespitst  op de eigenheid van het kind.

In mijn praktijk creëer ik voor kinderen een veilige plek, waar zij vrij hun eigen probleem en mogelijkheden kunnen onderzoeken en verruimen. Een plek waar kinderen kunnen groeien in zelfvertrouwen, levenslust, autonomie en verbondenheid. Een prettige plek voor kinderen en hun opvoeders ,

waar je in je eigenheid wordt gezien en gehoord.

En waar je even een pas op de plaats kunt maken, om vervolgens vol goede moed weer verder te gaan in de gewenste richting. Een plek waar je ook weer terug kunt komen als je het moeilijk hebt.

Met dit uitdagende en afwisselende werk wil ik mijn steentje bijdragen aan het geluk van kinderen en gezinnen en doe ik werk waar ik energie en voldoening van krijg.